Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 19. maija, vakarā noslēdzās pašmāju grāvēja "UgunsGrēks" 15. sezona. Seriāla veidotāji jau iepriekš bija solījuši skatītājiem līķi, un tas arī tika izpildīts, vienīgi nav skaidrs, kura ir mirusī.

Sezonas pēdējā sērija ir īsts mudžeklis labākajās detektīvfilmu tradīcijās. Stāsta centrā – Marijas Linartes (attēlā) atveidotās dvīņumāsas Krista un Sandija.

Sandijas vēlme nogalināt Kristu ir sasniegusi kulmināciju – meitenes prātā ir dzimis lielisks plāns. Ļaunā dvīņumāsa saģērbjas un ieveido matus tieši tā, kā attiecīgajā dienā to izdarījusi viņas pozitīvā līdziniece.

Ideja vienkārša – Dins izsauc Kristu uz numuriņu, kur meiteni nodur. Tikmēr Kristas vietā kafejnīcā stājas Sandija, sajaucot gaisu un radot alibi savam līdzzinātājam. Protams, plāns pamatīgi izgāžas.

Ceļā pie Dina Kristu pārķer Intars, bet Sandija, nesaprotot, kāpēc plānā tāda aizķeršanās, Kristas tērpā dodas pie sava līdzzinātāja noskaidrot, kas par lietu.

Sērijas izskaņā asu izjūtu cienītāji tiek aplaimoti ar baisu ainiņu – viena no māsām bez dzīvības pazīmēm guļ saļimusi asiņu peļķē, bet viņai blakus stāv Intars, kurš taisnojas, ka nav pastrādājis noziegumu.

"UgunsGrēka" faniem atkal priekšā mokoša vasara – nav zināms, kura no dvīnēm galu galā ir nodurta. Kā atklāj pēdējie kadri – tas, kuru no vienādi tērptajām māsām viņš īsti nomušījis, nav skaidrs arī pašam slepkavam Dinam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!