Foto: Kadrs no video

Ceturtdienas, 29. maija, pievakarē beidzot atrisinājās spraigie un nervus kutinošie notikumi populārā pašmāju seriāla UgusnGrēks 11. sezonā, un, kā jau tas bija gaidāms, pēdējā sērijā atklājās šokējoši un baisi fakti.

UgunsGrēka fani šoreiz varēja uzgavilēt - noslēguma sērija bija divas reizes garāka nekā ierastā ikvakara pārraide, un sezonas pēdējā epizodē atrisinājās lērums likstu, kuras vairāku mēnešu garumā faniem liedza mierīgi gulēt, bet tajā pašā laikā palika arī vairāki neatbildēti jautājumi.

Pēdējā sērijā notika vairāki baisi, šokējoši un negaidīti pavērsieni, un īpaši lielu pārsteigumu, iespējams, piedzīvoja visi tie seriāla fani, kas līdz šim ar lielu aizrautību un cerībām sekoja līdzi Ievas (Inga Tropa) un šķietami labā tēla Edija (Artūrs Dīcis) mīlas stāstam.

Pēdējā epizodē atklājās, ka Edijs patiesībā ir baiss un aukstasinīgs ļaundaris, kurš jau kopš pirmās dienas Ievai izrādījis uzmanību tikai tādēļ, lai viņu aptītu ap pirkstu un savā īpašumā iegūtu naivās meitenes viesnīcu.

Seriāla noslēgumā skatītāji tika iepazīstināti ar Edija patieso dabu, un Ugunsgrēka fani kļuva par liecinieku tam, kā tēls, kurš sākotnēji šķita viens no pozitīvākajiem un labdabīgākajiem seriāla varoņiem, bez sirdsapziņas pārmetumiem noslepkavo cilvēku.

Ieva, kura pēdējā sērijā mīlestības dēļ zaudēja savu viesnīcu, protams, pagaidām neko nezina par Edija velnišķīgajiem izgājieniem un dēmonisko dabu, un intriga, kā tālāk risināsies notikumi pašmāju populārākajā seriāla, saglabāsies līdz pat rudenim, kad skatītāju novērtējumam tiks sniegta UgunsGrēka 12. sezona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!