Foto: Publicitātes foto

Lai gan populārajā pašmāju seriālā UgunsGrēks neiztrūkst dažādu pārpratumu un intrigu, šonedēļ Pētersonu viesnīcā noticis arī kāds pozitīvs atgadījums – hoteļa kafejnīcas īpašnieks Gunārs, kuru atveido Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis, apprecējies, un viņa sieva laidusi pasaulē bērnu.

UgunsGrēka desmitās sezonas sākumā seriāla skatītāji piedzīvoja pamatīgu pārsteigumu, uzzinot, ka Gunārs padarījis grūtu un nolēmis apprecēt izbijušo istabeni Signi, kuru atveido jaunā aktrise Anta Aizupe (attēlā).

Pirmdienas, 14. oktobra, sērijā notika gatavošanās Gunāra un Signes kāzām. Protams, ne visi viesnīcas iemītnieki ar gaidāmajām laulībām bija mierā - pamatīgas galvas sāpes jaunajam pārim sagādāja Signes māte Ramona, kuru atveido aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone.

Seriāla iepriekšējās sezonās Ramona jau pamanījusies izcelties ar nešpetniem izgājieniem, un savulaik viņa ap pirkstu centusies aptīt pat slaveno dakteri Leonu.

Šobrīd Signes māte kļuvusi par pagrimušu un no alkohola atkarīgu būtni, kura pievērsusies prostitūcijai, taču tas nav mazinājis sievietes ļauno dabu - viņa nozaga jaunā pāra gredzenus.

Vēlāk tomēr Gunāram un jaunā pāra vedējtēvam, daktera Leona dvīņu brālim Fēliksam, kuru joprojām atveido Dailes teātra aktieri Ģirts Ķesteris, gredzenus izdevās atgūt, un kāzas noritēja bez aizķeršanās.

Kad jaunais pāri atgriezās Pētersonu viesnīcā, notika nākamais stāsta pavērsiens - Signei sākās dzemdības, un, kā vēsta seriāla anotācijas, Gunāra un viņa jaunās sieviņas ģimenē ienācis puika. Šo notikumu kafejnīcas īpašnieks nolēmis arī vērienīgi atzīmēt.

Šonedēļ seriālā UgunsGrēks gaidāmi vēl vairāki pārsteidzoši notikumi. Viens no tiem - pie skatītājiem atgriezīsies viens no populārākajiem un iemīļotākajiem tēliem, kurš pārraides fanu lokā tiek turēts īpašā cieņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!