Foto: F64

TV3 skatītāju iemīļotajam seriālam UgunsGrēks pavisam drīz pievienosies divas jaunas varones – Oksana un Žaneta. Oksana, kuru atveido Rīgas krievu teātra aktrise Jeļena Sigova, pirmo reizi seriālā parādīsies 26. maijā, bet Žanete, kuru atveidos Dailes teātra aktrise Vita Vārpiņa (attēlā), pirmo reizi Pētersonu viesnīcā ieradīsies 1. jūnija vakarā.

Kā izklaides portālu Mango informēja TV3 pārstāvji, Oksana ir dejotāja, kurai Liepājā ir deju grupa, viņas vadībā tā veido priekšnesumus, kā arī piedalās dažādās teātra izrādēs un koncertos - gan Latvijā, gan ārzemēs. Tikko atgriezusies no savas deju grupas viesizrādēm Sanktpēterburgā, Oksana piekrīt piedalīties pilsētiņas deju šovā kā viena no dejotājām.

Oksana ģērbjas ekstravaganti, dievina augstpapēžu kurpes, ir ekstraverta, komunikabla, ja nepieciešams, arī šerpa un asa. Neslēpj savas domas, prot aizstāvēt sevi un savus uzskatus, viņa nebaidās no autoritātēm un par visām lietām ir viedoklis.

Savukārt jaunpienācēja Žaneta strādā par stjuarti aviokompānijā un uz Pētersonu viesnīcu atbraukusi, lai piedalītos sulu kūrē. Viņai patīk savs darbs, jo jūtas komfortabli vidē, kur viss notiek pēc stingra reglamenta un instrukcijām. Stjuartes darba vidē nav pārsteigumu, improvizācijas un neparedzētu gadījumu - atšķirībā no reālās dzīves, kas Žaneti biedē.

Žanete ir pedantiska, kautrīga, noslēgta, baidās parādīt cilvēkiem savas īstās jūtas un emocijas. Ja tās retu reizi izlaužas, ārkārtīgi mulst un cenšas atkal aizslēpties aiz stingras nepieejamības maskas.

Jau ziņots, ka populārajā seriālā atgriežas un klāt nāk vairāki aktieri - Indra Burkovska, Veronika Plotņikova, Dainis Gaidelis, Voldemārs Šoriņš un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!