Aizvadītā gada decembrī noslēdzās populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks 10. sezona, un pārraides skatītājiem palika vairāki neatbildēti jautājumi. Tagad publiskots video, kurā iespējams gūt nelielu ieskatu 11. sezonas notikumos.

Seriāls noslēdzās ar diviem nozīmīgiem jautājumiem - kurš tika sašauts Mare SPA viesnīcā un kurš var kļūt par Signes un Gunāra dēla donoru. Tas viss noskaidrosies 20. janvāri, kad skatītāju novērtējumam tiks sniegta seriāla UgunsGrēks 11. sezonas pirmā sērija.

Pārraides fanus gaida vēl kāds pārsteigums. Kā vēsta seriāla pārstāvji, personāžu pulciņam pievienosies jauns tēls - Valmieras teātra aktrises Māras Mennikas atveidotā Sabīne Zivtiņa (attēlā) -, un to, kāda tad īsti būs šī seriāla varone, iespējams novērtēt arī video, kurā sniegts ieskats jaunākajā sezonā.

Abas scenārija autores, Gunta Kalniņa un Inta Bernova, atklāj, ka 11. sezonā gaidāmi arī vairāki negaidīti sižeta pavērsieni - visi varoņi cīnīsies par savu personisko laimi, mēģinot tikt galā ar visdažādākajiem šķēršļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!