Foto: Publicitātes foto

Jūnija vidū, noslēdzoties pašmāju populārā seriāla UgunsGrēks kārtējai sezonai, kurā bija paredzētas galvenā mīlas pāra - Leona un Elizabetes - kāzas, seriāla veidotāji nolēma saglabāt intrigu, kad laulību ceremonijā iejaucās kāda mistiska sieviete, kuras identitāte netika atklāta.

Visas vasaras garumā seriāla mīļotāji izteica dažādas varbūtības par to, kas bija šī mistiskā sieviete, taču pirmdienas, 9. septembra, vakarā beidzot noslēpumu plīvurs krita: visa Latvija uzzināja, ka sieviete, kura ieradās Leona un Elizabetes kāzās, bija Ieviņa - Leona meita, kura nāca pasaulē viņa savienībā ar Martu.

Jaunākās sezonas notikumi risinās vairākus gadus pēc kāzām, kad Leons un Elizabete ir pārcēlušies uz dzīvi Vācijā, savukārt viesnīcas pārvaldīšana uzticēta Ieviņai, kuras lomu atveido jaunā aktrise Inga Tropa.

Tikmēr par saimniecisko direktoru iecelts Leona dvīņubrālis Fēlikss, kuru joprojām atveido Ģirts Ķesteris.

Par seriāla galveno tēlu tagad kļuvusi Ieva, nomainot Leonu, kurš vairāku gadu garumā pārvarēja dažādas likstas un nelaimes, līdz beidzot tomēr piedzīvoja laimīgus mirkļus, iestūrēja laulības ostā un kopā ar Elizabeti pārcēlās uz dzīvi Vācijā.

Jaunajā seriāla sezonā Ieviņas vadītajai viesnīcai uzradušies konkurenti - turpat blakus savu hoteli atvērusi kāda cita ģimene, kuras "galva" - vecmāmiņa Lidija (Olga Dreģe) - nolēmusi palīdzēt saviem mazbērniem Danai (Līga Zeļģe) un Edijam (Artūrs Dīcis) uzsākt viesnīcu biznesu.

Tiesa, visi trīs ieplānojuši, ka Edijam jāsavaldzina Ieva, lai pēcāk savā īpašumā iegūtu arī viņas vadīto uzņēmumu.

Pārmaiņas piedzīvojuši arī citi tēli, piemēram, viesnīcas kafejnīcas īpašnieks Gunārs (Egils Melbārdis) šobrīd gatavojas kāzām ar istabeni Signi (Anta Aizupe), kura ir arī abu kopīgā bērniņa gaidībās.

Ne visai veiksmīgi dzīve izvērtusies Signes mātei Ramonai (Ieva Aleksandrova-Eklone), kuru seriāla skatītāji no iepriekšējām sezonām atceras ar viņas nešpetnajiem izgājieniem un plāniem ar viltu atņem Leonam viesnīcu, - tagad viņa kļuvusi par nelaimīgu alkoholiķi un bezdarbnieci.

Vairāki iepriekšējās sezonās iepazītie tēli šobrīd no seriāla galveno personāžu saraksta ir pazuduši, savukārt aktieru pulciņam pievienojušies vairāki jauni aktieri.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!