Šonedēļ kanālā 360TV startēja populārā šova "Ekstrasensu cīņas. Ukraina" 19. sezona, kurā sevi spilgti pieteicas arī latviešu dziednieks un gaišreģis Maris Brīnums, kurš plašāk arī pazīstams kā Mairis Virsis. Pats mags apgalvo, ka viņš savā darbā izmantojot tikai un vienīgi savu personīgo enerģiju un spēj visu informāciju nolasīt ar plaukstu palīdzību, bet maģijas rituālos mēdz izmantot visas četras dabas stihijas – uguni, ūdeni, zemi un gaisu.

Šovs Ukrainā tika izrādīts jau pērn, tāpēc zināms, ka Mairis no 12 TV projektā iekļuvušajiem ekstrasensiem izkrita pirmais un tālāku cīņu neturpināja. Kā atklāj latviešu gaišreģis, šovam viņu pieteikuši cilvēki, kuriem viņš sniedzis palīdzību.

"Šovam pats nepieteicos, mani pieteica cilvēki, kam esmu palīdzējis," par ceļu līdz "Ekstrasensu cīņām" stāsta Mairis. "Trīs minūšu laikā palīdzēju kādai sievietei atrisināt desmit gadu garumā ilgušu problēmu," atklāj dziednieks.

Mairis pauž gandarījumu par to, ka viņas par viņa spējām izplatījušās arī ārvalstīs. Gaišreģis konsultācijas un atbalstu sniedz ļaudīm gan Latvija, gan arī ārpus mūsu valsts robežām – Ukrainā, Spānijā, Vācijā, Izraēlā un Ēģiptē. "Man patīk cilvēkiem palīdzēt smagās, grūtās un sarežģītās situācijās. Ar kurām neviens cits nespēj tikt galā," saka dziednieks, kurš nemitīgi ir ceļā pie saviem klientiem.

Kad Mairis saņēmis zvanu no šova "Ekstrasensu cīņas. Ukraina" veidotājiem ar aicinājumu piedalīties atlasē, kas plānota jau pēc pāris dienām, viņš uz to raudzījies ar azartu un uztvēris kā pieredzes bagātu piedzīvojumu un iespēju pašam izaicināt savas spējas.

"Atlases posmā piedalījās pvairāk nekā 300 cilvēku, no kuriem tika izvēlēti 12. Īstu konkurenci atlasē un arī šova laikā gan nejutu, bija sajūta, ka spējīgākie šovā nemaz nav paņemti," zina stāstīt gaišreģis, piebilstot – ja būtu vēlējies, viņš šovā noteikti būtu uzvarējis. Tomēr dalību projektā esot sarežģījis Maira saspringtais darba grafiks un neskaitāmie klienti visā pasaulē, kuri gaidījuši uz ekstrasensa palīdzību.

Pirmajā šova sērijā Maira spējas tika pārbaudītas īpašā izaicinājumā ar vairākām melnām kastēm un ekstrasensam bija jānosaka, kurā no kastēm paslēpies cilvēks. Lai arī Mairis nekad iepriekš nebija strādājis TV kameru priekšā, viņš informāciju spēja nolasīt nekļūdīgi un pat noteikt, ar ko nodarbojas un kādas profesijas pārstāvis ir šis konkrētais cilvēks. Tāpat arī viņš tika izaicināts nolasīt informāciju un enerģiju neskaitāmu cilvēku pūlī, kā arī tika mudināts ļauties citiem pārbaudījumiem.
Foto: Kadrs no video

Vaicāts par šova aizkulisēm un baumām, ka liela daļa no TV ekrānos redzētā esot iestudējums, Mairis atzīst, ka dalībnieku spējas esot patiesas un neapšaubāmas. Taču šovam asumu piešķīrušas intrigas, kas bijušas ik uz soļa – gan no dalībnieku, gan arī projekta veidotāju puses. Jo īpaši brīdī, kad visi ekstrasensi dzīvojuši vienā mājoklī un atradušies plecu pie pleca ne tikai šova filmēšanas laikā, bet arī ikdienā.

Kā apgalvo Mairis, šovs "Ekstrasensu cīņas. Ukraina", visticamāk, nebūs pēdējais TV projekts, kurā viņš piedalījies. "Mani aicina arī uz šovu "Ekstrasensi kā detektīvi". Esmu pārliecināts, ka tajā noteikti piedalīšos, tikai vēl nav zināms, kad tas notiks," tā Mairis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!