Foto: F64

Populārais Nacionālā teātra aktieris Uldis Dumpis (attēlā) filmas gan skatās reti, bet, uzzinot par kādu izcilu mākslas darbu, kur galvenajā lomā gana spēcīgs aktieris, viņš labprāt dodas uz kino. Dumpis bez ilgas domāšanas nosauc trīs filmas, kas jāredz ikvienam.

"Man ļoti mīļa ir septiņdesmito gadu filma ar izcilo aktieri Džeku Nikolsonu galvenajā lomā - Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu. Šī filma man patika tieši aktieriski," savu visu laiku mīļāko filmu sarunā ar DELFI Izklaide nosauc Dumpis.

Viņš priecājas par to, ka arī mūsdienās netrūkst kino šedevru, un uzskata, ka filmu gardēžiem obligāti jāredz divas no pēdējo gadu filmām.

"Man īpaši patika Karaļa runa. Šajā filmā mani uzrunāja tas, ka tā uzņemta it kā tik vienkārši, bet emocionāli ļoti spēcīgi aizskar. Bet pēdējais, ko esmu redzējis kino un kas man ļoti patika, ir jaunākā filma ar Džordžu Klūniju - Pēcnācēji," stāsta aktieris.

Lai gan Dumpis filmas skatās reti, ja kinoteātrī tiks izrādīts kas patiesi intriģējošs, aktieris aizies to noskatīties."Izvēlos filmas kā nu kuro reizi - aktieriskais sniegums un viss pārējais, bet lai viss kopā ir baudāms," teic Dumpis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!