Foto: Publicitātes foto

Janvāra sākumā pašmāju seriāla "UgunsGrēks" faniem nācās uzzināt skumju vēsti – seriāla filmēšana tiks pārtraukta. Skatītāji tika mierināti, ka no saviem iemīļotajiem aktieriem uzreiz vēl nenāksies atvadīties, jo janvāra beigās sāks rādīt seriāla pēdējo sezonu. Tomēr daļa "UgunsGrēka" fanu jau sirdī no iemīļotās pārraides atvadījušies.

Par to savs viedoklis ir arī "UgunsGrēka" veterānam, aktierim Uldim Dumpim. Leģendārais aktieris, kurš seriālā atveido viesnīcas īpašnieku Aivaru Pētersonu, pauž, ka viņu "kaitina šī ažiotāža, kas ir ap "UgunsGrēku"".

Aktieris uzskata, ka oficiālais paziņojums par seriāla beigām ir izskanējis pārargri, tāpēc daudzi skatītāji nav īsti sapratuši, ka seriāls no ekrāniem pazudīs tikai vasarā.

"Seriāls beigsies tikai pēc Jāņiem, un vēl ir vesela sezona priekšā. Ko visi tagad taisa "UgunsGrēkam" bēres?" sarunā ar "Delfi Izklaide" neizpratnē ir Dumpis.

Kopš oficiālā paziņojuma par "UgunsGrēka" beigām Dumpim nākas nemitīgi skaidroties ar seriāla faniem un atbildēt uz viņu jautājumiem.

"Es nevaru pat mierīgi bodē ieiet, kad visi jau nāk klāt, iztaujā un prasa – vai tad seriāls ir beidzies un vairs nebūs?" stāsta Dumpis un atklāj – arī viņa sievai paziņas uzdodot tādus pašus jautājumus.

Sacelto ažiotāžu Dumpis skaidro arī ar latviešiem raksturīgo lietu uztveri.

"Vai tad jūs nepazīstat mūsu tautiešus? Kāpēc vajag nākt klajā ar tādiem paziņojumiem jau tik ātri un kaitināt tautiešus?" retoriski vaicā Dumpis un atklāj, ka šobrīd joprojām notiek seriāla pēdējo sēriju filmēšana, kuras uz ekrāniem būs redzamas jau no 30. janvāra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!