Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ noslēdzās TV3 sociālais eksperiments – šovs Precos ar svešinieku! -, un tā izskaņas raidījums skatītājos radīja visu emociju gammu, sākot no prieka par Zaigas un Raimondas veiksmi un beidzot ar sportiskā skaistuļa Ulvja stingro nostāju attiecībā uz iespējamo palikšanu kopā ar Zani.

Lai gan eksperti mēģināja Ulvi pārliecināt, ka viņa un Zanes laulībai ir nākotne, puisis palika nelokāms, un, lai gan šovs noslēdzās ar nelielu cerību stariņu, DELFI Izklaidei Ulvis atklāj - viņi ar Zani nav kopā.

"Es dzīvoju savu dzīvi ne skatītāju, ekspertu vai kādu citu. Es dzīvoju tā, lai man nekas nebūtu jānožēlo. Ja visiem Zane tik ļoti patīk, tad lai viņi arī draudzējas," savu izvēli pamato puisis.

"Mēs galīgi neesam kopā. Saliekot kopā divas pasaules, nekas nesanāks. Kontakts ir, bet ne tāds uz attiecībām vērsts," stāsta Ulvis.

Lai gan laulība nav izdevusies, šovā viņš ieguvis pieredzi un pārliecinājies, ka jāuzticas tikai sev un savām sajūtām, bet tiem skatītājiem, kuri turpina pukoties, ka Ulvis palaidis garām tik lielisku meiteni un iespēju veidot ar viņu ģimeni, šova spilgtākais dalībnieks norāda - dzīvē ne viss ir kā TV kastē.

"Skatītāji redz to, ko viņiem parāda, bet viņi nezina, kādi mēs esam reālā dzīvē. Visi mēs esam forši, bet ne ar visiem mēs varam būt kopā. Kā jau minēju, ja saliek kopā divas pasaules, tad tur nebūs nekas nopietns. Es galīgi nedomāju, ka esmu kaut ko palaidis garām. Zane ir forša, bet mēs neesam domāti, lai kopā veidotu nopietnas attiecības," norāda Ulvis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!