Foto: Kadrs no video

Savas Krievijas tūres ietvaros grupa "Prāta vētra" viesojusies arī populārajā Ivana Urganta šovā "Вечерний Ургант", kur negaidīti lauvas tiesu uzmanības ieguva apvienības līdera Renāra Kaupera ūsas.

Kopā ar Kauperu pie Urganta viesojās arī humora šova "Comedy Club" aktrise Marina Kravets, ar kuru kopā grupa ierakstījusi dziesmu "Как я искал тебя".

Pēc sasveicināšanās ar viesiem Urgants steidza noskaidrot, kas Kauperam licis atlaist ūsiņas, bet mūziķis šo savu dzīves lēmumu paskaidrot nevarēja. Tas gan šova vadītāju neatturēja no dažādu asprātību bārstīšanas par viesa sejas apmatojumu.

"Jūs vienmēr esat bijuši tādi jauneklīgi piecdesmitgadīgi cilvēki," grupu raksturoja Urgants, nespējot saprast, kas licis Kauperam tagad ataudzēt ūsas, un dedzīgi atbalstot, ka tās vajadzētu nodzīt, arī vēlāk gremdējoties atmiņās par laikiem, kad to nebija.

Ierasti viesiem bija sarūpēta arī kāda spēle – Urgants Renāru un Marinu, kuras vecvecāki savulaik dzīvojuši Latvijā, aicināja atbildēt uz jautājumiem par Oļega Gazmanova dziesmu "Балтийский берег", un arī šī atrakcija izvērtās par joku pilnu izklaidi gan pašiem raidījuma dalībniekiem, gan tā skatītājiem.

Raidījuma skatītājiem bija arī iespēja baudīt jauno dziesmu "Как я искал тебя" grupas "Prāta vētra" un Marinas izpildījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!