Foto: DELFI

Trešdien, 31. jūlijā, Multikino kompleksā iepirkšanās centrā Riga Plaza norisinājās populārā Krievijas šovmeņa, aktiera un producenta Sergeja Svetlakova trīs jaunu filmu prezentācija, kuru apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Īpašā pasākuma ietvaros seriāla Наша Russia zvaigzne Svetlakovs pastāstīja par darbu pie filmām Елки 3, Скорый "Москва-Россия" un Горько, kā arī pirmo reizi parādīja plašākai publikai gan filmas pabeigtos, gan darba fragmentus.

Filmas uz lielajiem ekrāniem nonāks tikai rudenī un ziemā, bet Svetlakovs ar īpašo prezentācija bija nolēmis iepriecināt savus Latvijas fanus, kā arī draugus un kolēģus, kuri šeit sabraukuši uz aizvadītajā nedēļā notikušo festivālu Jaunais vilnis un šonedēļ plānotajām Comedy Club jubilejas svinībām.

Svetlakova filmu prezentāciju plašā pulkā apmeklēja Comedy Club rezidenti - novērtēt populārā šovmeņa veikumu bija ieradies Semjons Sļepakovs, Gariks Martirosjans (attēlā pa labi), Gariks Harlamovs, Mihails Galustjans un citi.

Tāpat Multikino notikušajā pasākumā varēja sastapt Svetlakova daiļrades cienītājus, starp kuriem bija arī Rīgas mērs Nils Ušakovs (attēlā pa kreisi) ar savu laulāto draudzeni Jeļenu, un Rīgas pirmais pāris iesaistījās aizrautīgās sarunās ar Rīgā sabraukušajiem joku plēsējiem un citiem viesiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!