Foto: DELFI

Sestdien, 16. februārī, Ventspilī notiks starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija nacionālā atlase – tajā par tiesībām pārstāvēt Latviju Malmē notiekošajā konkursā cīnīsies 12 dziesmas, bet pašmāju bukmeikeri uzvaru prognozē Samantas Tīnas (attēlā) izpildītajai kompozīcijai I Need a Hero.

Kā norādījis Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle, no iepriekšējiem Eirovīzijas nacionālās atlases fināliem var secināt, ka viens no svarīgākajiem uzvaras faktoriem ir dziedātāja vai grupas popularitāte Latvijā, un Samanta pēdējos gados ir iekarojusi savu vietu uz Latvijas popmūzikas skatuves.

Dziedātāja jau pirms gada kopā ar Dāvidu Kalandiju nacionālajā finālā izcīnīja otro vietu un šogad ir galvenā favorīte uz uzvaru.

"Tīnai ir ļoti laba un emocionāla dziesma, spēcīga balss un harizma, kas daudziem nostrādās kā argumenti, lai izdarītu savu izvēli par labu viņai. Galveno konkurenci viņai varētu radīt grupa PeR ar dziesmu Here We Go," skaidroja Egle.

Grupa PeR ir piedalījusies finālā arī iepriekšējos gados, un ar katru gadu konkursā viņiem ir klājies arvien labāk - pērn viņi izcīnīja piekto vietu. Puiši ir apņēmības pilni uzvarēt, un viņu lielākie trumpji ir atraktīvais priekšnesums un spēja aizraut publiku.

Tāpat pārsteigumu varam sagaidīt gan no Niko, gan no Headline, kas noteikti pieskaitāma favorītu pulkam, atzina bukmeikers.

Jau vēstīts, ka Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 16. februārī Ventspilī, un pasākumam tiešraidē līdzi varēs sekot LTV 1. kanālā no plkst.21.25.

Galerijā: neliels ieskats Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!