Foto: DELFI

Kanāla TV3 izklaidējošajā kulinārijas šovā Gandrīz ideālas vakariņas šonedēļ viesus uzņēma vairākas sabiedrībā zināmas personas – sportists Haralds Silovs, mediju eksperte Guna Līdaka, aktieris Ivars Kalniņš un dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā), kura arī kļuva par uzvarētāju un savā īpašumā ieguva vērtīgu balvu.

Aija viesus uzņēma savā dzīvoklī, kur viņa mitinās kopā ar kaķi, suni un vīru Tomu Bērziņu, ar kuru mūziķe apprecējās aizvadītā gada vasarā, un viesiem galdā tika celta karpa, bet saldajā ēdienā ciemiņi tika iepriecināti ar gardu kūku, kuras recepti dziedātāja pārvedusi no ASV.

Gatavošanas laikā Aija stāstīja par dažādiem atgadījumiem iz dzīves, un viņa atklāja arī to, kādēļ pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu Bērziņa, bet uz skatuves joprojām sevi dēvē par Andrejevu.

Kā izrādās, dziedātājas tēvs, slavenās grupas Opus Pro līderis Alex, jau kopš bērnības Aijai vienmēr uzsvēris, cik viņai ir īpašs uzvārds. Tāpat tētis norādījis, lai meita nekad to nemaina uz Ozoliņu, Bērziņu vai Liepiņu, taču mūziķe tomēr pēc kāzām nolēma pieņemt vīra uzvārdu.

Lai kaut nedaudz mierinātu savu tēti, Aija nolēma saglabāt skatuves vārdu Aija Andrejeva, tādējādi izrādot cieņu tēva viedoklim un nostājai.

Savukārt izklaides daļā četrotne devās uz Kristapa Krievkalna ierakstu studiju, kur vakariņu šova dalībnieki vienojās kopīgā dziesmā. Pēc tam tika noskaidrots šīs nedēļas uzvarētājs, un, apkopojot punktus, tieši Andrejeva tika atzīta par labāko, un balvā mūziķe ieguva 250 eiro vērtu ceļojumu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!