Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 28. oktobra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja iepazīties ar kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas šīs nedēļas dalībniekiem – kompānija izvēlēta visai raiba, un jau pirmajā vakarā netrūka spraigu momentu.

Pirmajā vakarā viesus pie sevis uzņēma runātīgā jelgavniece Anda (attēlā), kura, iepazīstinot ar sevi, atklāja, ka ir medicīnas studente, pārtikas tehnoloģes meita un Jelgavas bāra Dekoltē "seja".

Pēdējā minētā nodarbošanās krietni samulsināja citu vakariņu šovu dalībnieku - uzņēmēju Viesturu, kurš bija pilnīgā neizpratnē par to, ar ko bāra "seja" varētu nodarboties. Arī autoskolas instruktore Sanita un cilvēks-orķestris Rafaels vien raustīja plecus neziņā, ar ko Anda īsti nodarbojas.

Kad meitene bija paskaidrojusi, kādi īsti ir viņas uzdevumi, Anda devās uz veikalu, bet meitenes gājienu aktieris un šova aizkadra balss Artūrs Skrastiņš novērtēja kā, iespējams, iespaidīgāko Gandrīz ideālo vakariņu vēsturē.

Kad vakariņas bija sarūpētas un viesi ieradušies, neliels misēklis gadījās Viesturam, kurš ar šampanieša korķi apskādēja Andas mitekļa griestus, tāpat uzņēmējam neiegaršojās īstais ābolu sidrs, kuru kungs nodēvēja par "galīgu sūdu", bet kopumā viesošanās ritēja salīdzinoši mierīgi.

Dzīvā tērgāšana pie vakariņu galda viesiem radīja sajūtu, ka viņi viens otru pazīst gadiem ilgi, un atzinīgi vārdi tika veltīti arī vakara izklaidei slidotavā, tomēr vērtējums pārlieku labs nebija - Sanita Andai ielika desmit punktus, Rafaels savai kursabiedrenei deva astoņas balles, bet Viesturs ielika tikai sešas balles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!