Foto: Reuters/Scanpix

Asa sižeta filmu veterāns – beļģu aktieris Žans-Klods van Damme – uz MTV Movie Awards balvu pasniegšanas ceremoniju bija ieradies kopā ar meitu – 21 gadu veco Bianku (abi kopā attēlā), kas izaugusi par valdzinošu skaistuli.

Bianka van Varenberga jeb vienkārši Bianka Brī uz pasākumu bija ieradusies īsā, atklātā kleitiņā, kas neslēpa viņas slaidā un, sekojot tēva paraugam, labi trenētā auguma aprises. 

Tā kā van Damme ir Žana-Kloda Kamila Fransuā van Varenberga pseidonīms, viņa meita, kas arī mēģina kļūt par aktrisi, labāk zināma ar ģimenes īsto uzvārdu van Varenberga, bet profesionālajā dzīvē reizēm figurē arī kā Bianka Brī.

Kā ironizē kino pazinēji, Biankai nāksies paļauties gandrīz vienīgi uz lielisko izskatu, jo aktiera "talantu" viņa mantojusi no tēva. Līdz šim visās piecās filmas, kurās piedalījusies Bianka, viņa ir filmējusies kopā ar savu tēvu, bet viņš, kā zināms, vismaz pēdējos 15 gadus ir ieslīdzis B kategorijas mazbudžeta filmās.

Tāpat tiek apšaubīta arī Biankas gaume attiecībā uz paraugiem kino jomā, jo savā profilā sociālajā tīklā Twitter viņa ierakstījusi: "Čārlijs Šīns šobrīd patiešām labi izskatās. Man viņš patīk, lai tur vai kas."

Foto galerijā: Žans-Klods van Damme, viņa meita Bianka un Biankas māte Gledisa Portugesa, ar kuru van Damme bija precējies divreiz (no 1987. līdz 1992. gadam viņa bija aktiera trešā sieva, bet no 1999. gada līdz šim ir piektās sievas kārtā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!