Foto: Privātais arhīvs
Ne vienai vien latviešu skaistulei izdevies gūt zināmus panākumus ārpus dzimtenes robežām, un tagad viņu pulciņam pievienojusies arī 25 gadus vecā aktrise Egija Zviedre (attēlā).

Ceļš uz lielo kino pasauli Egijai ir bijis ilgs - 15 gadu vecumā viņa sākusi darboties kā modele un paralēli apguvusi aktiermeistarību pie režisora Viktora Jansona Andrejsalā. Vēlāk viņa pārcēlusies uz Londonu, kur tad pamazām arī pietuvojusies lielajam sapnim filmēties Holivudā.

Šo gadu laikā Egija filmējusies pāris neatkarīgās filmās, kā arī filmējusies videoklipos un reklāmās, no kurām par lielāko sasniegumu viņa pati uzskata Heineken reklāmu, jo tajā filmējies arī "Džeimss Bonds" - aktieris Daniels Kreigs.

Tāpat viņas kontā ir Lielbritānijā tapusī zinātniskās fantastikas filma Modified, kas pirmizrādi Londonā Prince Charles Cinema piedzīvos jau šogad.

Pēdējais lielākais Egijas darbs ir dalība režisora Rona Hovards filmā par austriešu F1 braucēju Nikiju Laudu Rush - filmās, kuras budžets ir 65 miljoni dolāru, galvenās lomas atveido Kriss Hemsvorts un Olīvija Vailda, un filmas iznākšanas uz ekrāniem plānota nākamgad.

Lai gan iekarot lielā kino pasauli nav viegli, Egija ir apņēmusies nepadoties. "Svarīgākais ir uzturēt pozitīvu garu. Un vēl jābūt dzelzs nerviem, jo ne visi filmēšanas projekti vienmēr tiek pabeigti un ne visos kastingos izvēlas tieši tevi," žurnālam Privātā dzīvē padomos dalījusies jaunā aktrise.

Šobrīd par savu dzīvesvietu Egija izvēlējusies Londonu, un, apmeklējot aktiermeistarības nodarbības, tur viņa iepazinusies arī ar savu labāko draudzeni - aktrisi Toniju Sotiropulu, kura filmējusies arī jaunajā Džeimsa Bonda filmā Skyfall.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!