Foto: Publicitātes foto

Augusta izskaņā tapa zināms, ka no pašmāju televīzijas skatītāju iemīļotā seriāla Viņas melo labāk nolēmusi atvadīties Kristīnes lomas atveidotāja Inita Dzelme, bet tagad seriāla faniem būs vēl viens iemesls sērot - skatītājiem ardievas teiks arī Jolanta.

Ja Kristīni seriāla neredzēsim jau trešajā sezonā, tad Jolanta vēl priecēs televīzijas skatītājus - aktrise Alise Polačenko (attēlā) nofilmējusies sērijās, kas zilajos ekrānos būs redzamas nākamā gada vasarā, bet tad no projekta atvadījusies.

"Uzskatu, ka ilgāk par trim sezonām vienā projektā aktierim filmēties nav ieteicams. Pārāk ātri pierod un sāk riņķot pa apli. Tā nevar. Labāk uzsākt kaut ko jaunu, kas liek iedegties un dod azartu strādāt," žurnālam Kas Jauns skaidrojusi Alise.

Pēc tam, kad noslēgusies filmēšanās seriālā, aktrise piedzīvojusi nopietnas izmaiņas savā privātajā dzīvē - viņa kopā ar dzīvesbiedru pārcēlusies uz dzīvi Helsinkos.

Tur meitene arī uzsākusi maģistra studijas starptautiskajā biznesā, bet aktrises darbu Rīgā pamest negrasās - tā kā lidojums no Somijas galvaspilsētas uz Rīgu aizņem vien 45 minūtes, viņa ir gatava turpināt karjeras veidošanu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!