Foto: Vida Press
Šajā pavasarī savas beigas piedzīvos Amerikā tik populārais palīdzības šovs "Dr.Phil show", kuru vada klīniskais psihologs Fils Makgrevs. Viņa šovs ēterā bija divas desmitgades, tomēr tā 21. sezona būs pēdējā, ziņo ASV mediji.

Ilgus gadus Dr. Fila šovs bija CBS šovu flagmanis, vesela paaudze izaugusi, vērojot viņa raidījumus. Tomēr psihologs medijam "Variety" atklājis, ka jau pavasarī šovs šādā formātā vairs nebūs redzams.

"Esmu bijis svētīts ar vairāk nekā 25 brīnišķīgiem gadiem televīzijā. Šajā šovā esam palīdzējuši tūkstošiem viesu un miljoniem skatītāju, sākot no cīņas ar atkarībām, beidzot ar garīgo labklājību un bērnu audzināšanu. Šovs bija liela daļa manā ikdienā un karjerā," izteicies 71 gadu vecais Makgrevs.

Telekompānija CBS apstiprinājusi, ka "Dr.Phil show" ētera laiks nu ir noslēdzies, taču kanāls plāno citā veidā 2024. gadā turpināt sadarbību ar Makgrevu.

Populārais psiholoģiskais šovs savas ētera gaitas sāka 2002. gadā. Doktors Fils iepriekš bija biežs viesis Opras Vinfrijas sarunu šovā un, tā kā pārraides ar viņa dalību baudīja augstus reitingus, tika nolemts, ka viņam pašam jāvada savs šovs.

Sekojot šī šova piemēram, divtūkstošo gadu vidū arī Latvijā to centās kopēt – kanālā LNT tapa "Palīdzības formula", kuru vadīja Ervīns Alksnis un vēlāk Katrīne Pasternaka, taču vērā ņemamu popularitāti tas neguva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!