Foto: Kadrs no video

Populārā seriāla "Viņas melo labāk" ceturtajā sezonā jau iemīļotajiem varoņiem pievienojušies vairāki jauni tēli, kuru vidū ir arī aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā).

Zeltiņai uzticēta intrigantes Liānas Strēles loma. Kopš ienākšanas seriālā viņa darījusi visu, lai sajauktu prātu Evijas Skultes atveidotajai Martai – tēlojusi vēža slimnieci, melojusi un veikusi citas ļaunprātības.

Tiesa, šonedēļ Zeltiņas atveidotās Liānas nešpetnajiem plāniem pielikts trekns punkts – viņas savtīgie nolūki un meli nākuši gaismā. Lai pārmācītu viltnieci, Andra Buļa atveidotais Māris viņu aizvedis uz mežu un piedraudējis izrēķināties, ja sieviete turpmāk jauks gaisu.

Otrdienas, 6. septembra, sērijā Zeltiņas atveidotajai Liānai beidzot izdevās izkļūt no meža. Viņa taisnā ceļā devās pie oligarha Gata Blūma, kuru atveido Normunds Laizāns. Viņš ir sievietes līdzzinātājs.

Liāna, tikusi Blūma greznajā namā, taisnā ceļā devās uz vannas istabu, kur sieviete, skaļi šņukstēdama un liedama gaužas asaras, izģērbās līdz apakšveļai, ļaujot novērtēt sava jauneklīgā auguma aprises.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!