Foto: Kadrs no video

Piektienas, 21. marta, pievakarē TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta kārtējā humora šova Valstī viss ir kārtībā epizode, kurā šoreiz sava tiesa uzmanības tika veltīta arī ikgadējam jauno izpildītāju konkursam Jaunais vilnis, kas katru vasaru norisinās Jūrmalā.

Atsaucoties uz pēdējā laika notikumiem Krimā, aizvadītajā nedēļā pašmāju publiskajā telpā raisījās karstas diskusijas par to, vai šovasar Jūrmalai vajadzētu uzņemt Krievijas estrādes zvaigžņu un bagātnieku plaši apmeklēto un iecienīto ikvasaras burziņu Jaunais vilnis.

Lai gan viedokļi dalās, pagaidām izskatās, ka festivāls tomēr notiks Jūrmalā, un Valstī viss ir kārtībā radošā komanda sev ierastajā manierē raidījumā pasmējās par un ap konkursa norisi sacelto ažiotāžu, kas aizvadītajā nedēļā bija vērojama publiskajā telpā.

Šoreiz galvenās jokdares loma bija uzticēta atraktīvajai TV "sejai" un dažādu šovu vadītājai Baibai Sipeniecei-Gavarei, kas izlikās par Jaunā viļņa aizsardzības biedrības priekšsēdētāju Annu Regīnu Čelsiju un kāpa Saeimas tribīnē, lai paustu neapmierinātību, ka konkursu Jūrmalā varētu atcelt.

Sipenieces atveidotā dāma bija sagatavojusi vairākus argumentus, kādēļ, viņasprāt, Jaunajam vilnim Jūrmalā tomēr vajadzētu notikt, un kā pats galvenais un svarīgākais iemesls tika minēts fakts, ka vairākas sievietes, tajā skaitā arī pati Anna Regīna Čelsija, konkursa gaidās jau veikušas plastiskās operācijas, ar kuru rezultātiem visas bija nolēmušas padižoties Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!