Foto: Publicitātes foto

Sekojot šī brīža šovbiznesa aktualitātēm Latvijā, TV3 izplatījusi uzjautrinošu video, kurā ar humoristisku piesitienu tiek parādīts, ko šī telekanāla populārākā šova Dejo ar zvaigzni žūrija (attēlā) domā par tā paša kanāla leģendārāko seriālu UgunsGrēks.

Video sižetā redzams, ka deju šova žūrijas - baleta pedagoga Vladimira Ponomarjova, profesionālo sporta deju sacensību tiesneses un treneres, deju studijas 7 vadītājas Agitas Mironovas, un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfa Alberta Kivlenieka "nagos" nonāk seriāla aina, kurā Ivara Kļavinska atveidoto Viesturu pratināt metas Jāņa Jarāna atvedotais policists Indulis.

Sparīgā Induļa iznāciens deju profesionāļus atstāj paplestām mutēm, redzams, ka Ponomarjovs pat neticībā murmina līdzi Indulim viņa sakāmo. Bargā žūrija arī šoreiz nezaudē savu stingrību - seriāla varoņu sniegums izpelnās divus četriniekus un vienu trijnieku.

Mironova, cerībā, ka Viestura atveidotājs viņā ieklausās, aicina aktieri ievilkt vēderu un pacelt krūtis, lai aina būtu efektīgāka, savukārt Kivlenieks mudina aktierus ar izgāztajiem vēderiem "taisīt viļņus".

Beigu beigās Ponomarjovs pauž savu skarbo spriedumu - viņam esot sajūta, ka UgunsGrēka aktieri tik tikko sanākuši kopā, gaitenī izmēģinājuši un uzreiz cēluši iestudējumu priekšā skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!