Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 20. februāra, vakarā telekanālā TV3 startēja jauns, Latvijā vēl neredzēts šovs "Patiesības spogulis", kurā atjaunot kādreizējo kaisli laulībā mēģināja Jānis un Sanita. Pirms "jaunās dzīves" sākuma gan šova dalībniekiem bija jāpārdzīvo kāds īpaši emocionāls brīdis.

Šova noteikumi paredz, ka pirms konsultāciju uzsākšanas ar attiecību ekspertēm Ainu Poišu un parapsiholoģi Ragaciema Agnesi pārim ir jānostājas pie "patiesības spoguļa", kas viņiem atklāj nepatīkamu ainu – to, kā viņu dzīve izskatīsies pēc 20 gadiem, ja pāris neko nemainīs.

Šova pirmajiem dalībniekiem – 36 gadus vecajai Sanitai un 35 gadus vecajam Jānim – spogulis uzbūra neglaimojošu vīziju. Tas rādīja, ka, gadiem ejot, abi laulātie, kuri jau tagad cīnās ar liekajiem kilogramiem, kļūs arvien apaļīgāki.

Spogulī redzētais, protams, pārim nepatika, un viņi apņēmības pilni ļāvās pārvērtībām – gan veselīga dzīvesveida apgūšanai, gan attiecību padomu uzklausīšanai, un beigu beigās abi ar jauniegūtu degsmi krita viens otra apskāvienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!