Foto: Kadrs no video

Attiecību šovs "Saimnieks meklē sievu" pamazām tuvojas finišam. Visi saimnieki jau ir izvēlējušies līgaviņas, ar kurām doties kopā ceļojumā, un pirmdienas, 28. oktobra, vakara sērijā skatītāji varēs sekot līdzi tam, kā ārzemēs gāja Jānim ar Līnu un Gunāram ar Annu.

Video ieskats, kas publicēts pirms raidījuma, liecina – Jānim un Līnai ceļojumā ies raibi. Ātri vien iezīmēsies abu raksturu atšķirības.

Pāris dosies uz gleznaino Gruziju, un tas būs Jāņa dzīvē pirmais lidojums. Noskaidrosies, ka saimniekam vairāk tomēr tīk dzīvoties pa mājām, savukārt Līna ir ceļotāja un piedzīvojumu meklētāja.

Kamēr Līna izbaudīs Gruzijas skaistumu un kolorītu, Jānis ik pa laikam par kaut ko gaudīsies. Tā, piemēram, viņš žēlosies, ka neesot, kur nopeldēties. Tāpat arī saimniekam īsi pie sirds neies vīna malkošana kafejnīcā.

Līna vienkārši baudīs mirkli, nesteidzīgi malkojot vietējo vīnu un vērojot cilvēkus, bet Jānis atzīs, ka viņam šāda sēdēšana šķietot garlaicīga, un paudīs nostāju, ka mājās uz viņa terasītas varot "pačilot" daudz labāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!