Foto: Kadrs no video
Svētdienas, 30. oktobra, vakarā kanālā TNT notika deju šova "Tanci" dalībnieku otrā atsijāšanas kārta, kurā nepaveicās indiešu izcelsmes horeogrāfam un dejotājam Avikam Parkuram (attēlā) no Latvijas. Savukārt citi Latvijas pārstāvji ar savu sniegumu pārliecināja žūriju un iekļuva nākamajā kārtā.

Atgādinām, ka raidījumā, kas tika translēts sestdienas vakarā, uz skatuves kāpa vairāk nekā 100 dejotāji. Žūrija atsijāja vājākos, un svētdienas pārraidē uzstājās vairs tikai 63, kuru vidū bija arī vairāki pārstāvji no Latvijas – iepriekš minētais Aviks, Alīna Mihailova no Rīgas, Linda Paulauska no Jelgavas, kā arī Konstantīns Zaics no Daugavpils.

Dejotāji šoreiz tika sadalīti vairākās komandās, un tām tika doti divi uzdevumi. Vispirms dejotāji paši iestudēja priekšnesumu. Pēc tā no katras komandas tika izslēgti vājākie. Nākamajā etapā šova dalībnieki izpildīja horeogrāfu veidotu performanci, kurai sekota vājāko atsijāšana.

Pirmajā kārtā Avikam ar savu sniegumu izdevās pārliecināt žūriju, taču nākamajā etapā viņš tika izslēgts no tālākas dalības šovā.

Daudz labāk veicās Lindai Paulauskai – viņa abos pārbaudījumos bija pārliecinoša, un žūrija lēma, ka meitene pelnījusi iespēju pierādīt sevi nākamajā kārtā, kas notiks šīs nedēļas izskaņā.

Arī Konstantīns no Daugavpils bija to veiksminieku vidū, kuri iekļuva nākamajā šova kārtā. Šobrīd šovā palikuši 33 dejotāji, bet žūrija turpinās atsijāt vājākos, līdz paliks nevis 24 paši spēcīgākie un spējīgākie, kā sākumā tika solīts, bet tikai 20 – svētdienas epizodē tika mainīti šova noteikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!