Foto: Kadrs no video

Šonedēļ Latvijas Televīzijas (LTV) skatītāju vērtējumam tika nodots jaunā projekta Eksperti dīvānā pirmais raidījums, kurā tā dalībnieki vērtēja dažādus senus TV sižetus, starp kuriem bija arī kāds gana pikants un uzjautrinošs video.

Pirmajā raidījumā dalībnieku kompānijām bija jāvērtē spilgtākās LTV 60 gadu laikā tapušās pārraides - leģendas, lai kopā atminētos un salīdzinātu notikumus un televīziju toreiz un tagad.

Dalībnieki raidījumu skatīšanās laikā nonāca pie diezgan šokējošas atziņas, cik ļoti pārdesmit gadu laikā mainījusies pasaule un cilvēku uztvere, bet vislielāko sajūsmu un spilgtākās emocijas izpelnījās jauniešu raidījuma Skabarga sižets.

Tajā jaunā daktere Anita Plūme deva padomus, kā nodarboties ar drošu seksu, kuram no pāra būtu jāparūpējas par prezervatīviem un kā tas lietojams.

Sasarkusī dakterīte arī praktiski, uzvelkot prezervatīvu uz mikrofona, demonstrēja, lietojams tolaik par deficīta preci uzskatāmais gumijas izstrādājums.

Jau vēstīts, ka izklaidējošo raidījumu Eksperti dīvānā turpmāk katru trešdienu plkst. 19.15 varēs vērot Latvijas televīzijas 1. kanālā (LTV1).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!