Seksa ainas Holivudas filmās parasti tiek uzņemtas tik iespaidīgi, ka daudzas skatītājas ar saviem partneriem nesarunājas vēl vairākas dienas.

Taču patiesībā šis process nebūt nav tik romantisks, kā redzams filmās, un par to var pārliecināties retos aizkulišu kadros, kas izplatīti no jaunās filmas Stretch uzņemšanas laukuma.

Kā redzams video, aktieriem nākas filmēties spoži apgaismotā telpā, kas pilna ar citiem cilvēkiem, kamerām un skaņu aparatūru, bet visgriezīgākos kliedzienus par sižeta attīstību izkliedz režisors.

Aizkulišu sižeta galvenie varoņi ir aktieri Patriks Vilsons un Bruklina Dekere, bet vēl filmā piedalās Džesika Alba, Eds Helmss, Kriss Pains, Rejs Laiota, Deivids Haselhofs un citi.

Šī krimināltrillera ar komēdijas elementiem režisors ir Džo Karnahans (The Grey, The A-Team, Smokin' Aces), un plānots, ka filma uz kinoekrāniem iznāks 14. oktobrī.

Saskaņā ar statistiku vismaz 85 procentos amerikāņu filmu ir redzamas seksuāla rakstura ainas, un skatītāju bez tādām uz kinoteātri aizvilināt ir praktiski neiespējami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!