Foto: Publicitātes foto
Pērn par vienu no apspriestākajiem TV raidījumiem kļuva "STV Pirmā!" sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...". Viena no šova spilgtākajām dalībniecēm bija trīs bērnu māmiņa Laura, un šonedēļ televīzijas skatītāji atkal ar viņu satiksies un varēs gūt ieskatu sievietes ikdienā.

Trešdienas, 18. aprīļa, vakarā TV3 skatītāju novērtējumiem tiks sniegts raidījums "Tēta nedienas Latvijā". Šonedēļ tajā piedalīsies Laura un viņas ģimene.

Laura ar mīļoto Edgaru, ar kuru ir kopā jau daudzus gadus, audzina trīs kopīgos bērnus, bet viņu ģimenē dzīvo ar Lauras 17 gadus vecais brālis, kurš nereti savai māsai palīdz pieskatīt viņas atvases.

Pirms aptuveni astoņiem gadiem Laura un Edgars aizgāja no mājām, lai uzsāktu kopdzīvi. 16 gadu vecumā Laura palika stāvoklī, un dēliņam Timuram nu jau ir seši gadiņi. Pirmdzimtajam ir arī gadu jaunāka māsiņa Anastasija un pusotru gadu vecs brālītis Iļja.

Abas vecākās atvases apmeklē bērnudārzu, savukārt Laura ar mazo Iļju dzīvo pa mājām. Edgars piepelnās ar darbiņu auto mazgātuvē, un parasti viņš no mājām iziet jau septiņos no rīta, bet atgriežas tikai desmitos vakarā.
Foto: Kadrs no video

Vakarus Laura pavada viena ar trim bērniņiem, un arī par kārtību mājās lielākoties rūpējas Laura. Turklāt Edgars arī neslēpj, ka viņam patīk nedaudz paslinkot. Tāpat arī abu attiecībās pagaisusi romantika.

Šovs "Tēta nedienas" Laurai palīdzēs nedaudz izrauties no ikdienas rūpala, savukārt Edgaram nu nāksies izpildīt sievas atstātos uzdevumus un bez mīļotās palīdzības tikt galā ar bērniem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!