Pērn par vienu no visu laiku apspriestākajiem un skandalozākajiem TV šoviem kļuva kanāla "STV Pirmā!" sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", un šoruden skatītāju novērtējumam tiks sniegta otrā sezona, kurā desmit grūtībās nonākušas sievietes ar ekspertu palīdzību centīsies rast pamatu jaunai dzīvei.

Jau vēstīts, ka viens no dalībnieču šīs sezonas galvenajiem uzdevumiem būs stiprināt attiecības ar saviem bērniem un kļūt par labākām mammām.

Jaunajā "Caur ērkšķiem uz..." sezonā, kuras pirmizrāde gaidāma jau septembra beigās, raidījuma vadītājam Jānim Bukumam pievienosies arī dejotāja un horeogrāfe Liene Stepena.

Nelielu ieskatu tajā, cik emocionāla, sarežģīta un dažādiem notikumiem bagāta bijusi šova otrās sezonas filmēšana, varēs gūt otrdienas, 14. augusta, vakarā, kad Stepena viesosies sarunu šovā "Starp mums runājot".

Liene neslēps – kad saņēmusi piedāvājumu kļūt par raidījuma vadītāju, viņa sākumā ļoti šaubījusies un ilgi domājusi, vai piekrist. Tomēr viņa aptvērusi, ka sabiedrībā ir gana daudz cilvēku ar grūtiem likteņiem, un tā ir tēma, par kuru ir jārunā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!