Foto: Mango
Krievijā populārā latviešu izcelsmes dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījusies kādas televīzijas programmas ierakstā, kur piedzīvojusi publisku apkaunojumu – kāds vīrietis slavenajai estrādes māksliniecei frivoli uzšāvis pa dibenu.

Dziedātāja ar dziesmu Акапулько uzstājusies Pirmā kanāla televīzijas raidījumā ДОстояние РЕспублики - eleganti tērptā dziedātāja priekšnesuma laikā tā aizrāvusies, ka uzaicinājusi uz deju kāda Krievijas radio rīta šova vadītāju Iļju Koļesņikovu.

Vīrietis arī bez kautrības populārās izpildītājas aicinājumam piekritis un nedaudz pagorījies kopā ar viņu, bet kopīgās dejas nobeigumā, kad dziedātāja pagriezusi partnerim muguru, viņš Vaikulei uzsitis pa dibenu.

Lai gan tiešraides laikā dziedātāja savu šoku par notikušo nav izrādījusi, aculiecinieki medijiem pastāstījuši, ka pēc uzstāšanās Vaikule esot taisnā ceļā devusies uz ģērbtuvēm, kur uz ilgāku laiku ieslēgusies, bet vēlāk sekojusi arī izskaidrošanās ar televīzijas projekta vadību, kam dziedātāja lūgusi šo personu vairs neielaist studijā viņas uzstāšanos laikā.

Gan drosminieks, gan viņa draugi par notikušo bijuši stāvā sajūsmā un vēl ilgi ķiķinājuši, bet vairāki krievu valodā rakstoši interneta mediji atgadījumu interpretējuši kā seksuālu uzmācību vai pat vardarbības izpausmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!