Foto: Publicitātes foto

Par interesantu TV3 šova Dejo ar zvaigzni tradīciju kļuvis Ēriksona terapijas konsultantes Annas Lieckalniņas (attēlā) vārdu duelis ar baleta pedagogu Vladimiru Ponomarjovu uzreiz pēc priekšnesuma.


Svētdienas, 15. maija, vakarā Lieckalniņa iepriecināja skatītājus un Ponomarjovu, paziņojot, ka ir pelnījusi augstāku atzīmi, jo beidzot iemācījusies pareizi kustināt gurnus.

Kad Ponomarjovs, atšķirībā no saviem žūrijas kolēģiem, kuri Lieckalniņas un Jāņa Strēlnieka dejojumu bija novērtējuši visai pozitīvi, pāri novērtēja vien ar piecinieku, bija skaidrs, ka Lieckalniņa viņam atbildi parādā nepaliks.

Šķiet, to nojauta arī pats eksperts, tāpēc viņš izaicināja Ēriksona terapijas konsultanti nosaukt trīs iemeslus, kāpēc viņa pelnījusi augstāku atzīmi. Lieckalniņa neapmulsa un paziņoja: "Es varu nodemonstrēt, kā es esmu iemācījusies gurnus kustināt!"

Konkursante draiski paziņoja, ka esot pat divi varianti, no kuriem izvēlēties. Zāles vispārēju ovāciju pavadībā viens no variantiem uzreiz tika atrādīts, taču uz bargo Ponomarjovu pavedinošais paraugdemosntējums neatstāja nekādu iespaidu - atzīme netika mainīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!