Par vienu no jautrākajiem pārsteigumiem šonedēļ notikušajā mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons koncertā bija parūpējušies radio Star FM darboņi. Atraktīvā radio kompānija kāpa uz skatuves, lai kopā izpildītu gada labāko dziesmu popūriju.

Radio Star FM korī bija apvienojušies pieci visiem zināmi radio personāži - Maija Rozīte-Krištopane, Jānis Romanovskis, Atis Zviedris, Māris Grigalis un Oskars Lepers. Izrādās, ka radio kolektīvs ir pat ļoti muzikāls, jo kompānija ne tikai dziedāja, bet arī spēlēja visdažādākos mūzikas instrumentus.

Maija Rozīte jautrajā komandā bija izvēlēta par galveno solisti un uz skatuves jutās tikpat droši kā jebkura cita pašmāju dziedātāja. Puišu četrotne savukārt katrs spēlēja pa instrumentam, pierādot, ka radio cilvēki māk ne tikai likt mūziku, bet arī paši tādu radīt.

Star FM dziedošais piecinieks koncertā izpildīja popūriju no dziesmām, kas bija nominētas kā gada labākās - Dona Tev piedzims bērns un Medus pods, Olgas Rajeckas Saule riet, Carnival Youth Never Have Enough un Musiqq Sekundes.

Dziedošā piecinieka atraktīvais šovs izpelnījās nedalītu skatītāju sajūsmu. Popūrija laikā zāle sita plaukstas un dziedāja līdzi, bet īpaši iepriecināti par jauko pārsteigumu bija klausītāju rindās sēdošie reālie dziesmu izpildītāji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!