Jau sestdien, 20. aprīlī, noslēgsies kanāla 360TV veidotais šovs "Astoņi naži un gardēdis", un sezonas pēdējā sērijā slepenais viesis Nauris Brikmanis, kurš būs pārģērbies par musulmaņu sievieti, kafejnīcā teju vai izraisīs ārkārtas situāciju.

Šonedēļ viesus pie sevis uzņems bāra – kafejnīcas "Herbārijs" idejas autors un koncepta veidotājs Arvis Zēmanis. Tiks baudīti ne tikai gardi ēdieni, bet arī izmēģinātas prasmes kokteiļu gatavošanā.

Šī būs "nažu" jeb pašmāju restorānu un kafejnīcu īpašnieku pēdējā tikšanās reize, tāpēc arī būs īstais brīdis viņiem atklāt šova īpašo pipariņu – slepeno gardēdi Nauri Brikmani, kurš visas sezonas garumā tik meistarīgi viņus izjokojis, bet šoreiz būs pārģērbies par musulmaņu sievieti.

Tiesa, parandžā tērptā viešņa pamatīgi samulsinās viesmīli. Redzot iespaidīgā auguma sievieti parandžā, kuras ķermeņa aprises liek nojaust, ka tas tomēr varētu būt vīrietis, un zinot musulmaņu tradīcijas, saskaņā ar kurām sievietes vienas neapmeklē publiskas vietas, viesmīlei radīsies pamatīgas aizdomas par ārkārtas situāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!