Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nedēļu garajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis 2014 netrūka arī dažādu kuriozu, bet vislielāko uzmanību izpelnījās viens no koncertu vadītājiem – Stass Kostjuškins, kuram gadījās iekulties īpaši neveiklā situācijā.

Konkursa noslēguma koncertā Чай вдвоем solists uz skatuves bija aicināts arī nodziedāt kādu dziesmiņu, un sava priekšnesuma laikā viņš, protams, bija nolēmis nokļūt pēc iespējas tuvāk bijušajai konkursa dīvai Allai Pugačovai.

Tiesa, Dzintaru koncertzāles solu konstrukcija viņu pievīla un Kostjuškins dāmai uzkrita virsū. Protams, atbrīvot Pugačovu no negaidītā pārsteiguma metās pasākuma organizators Igors Krutojs, kā arī dziedātājai blakus sēdošais humorists Maksims Galkins.

Dziedātāja iesākumā par notikušo smējās, bet jau pēc īsa brīža viņas vaigs kļuva gluži nopietns, turpretim Pugačovas laulātais draugs vēl labu brīdi nespēja beigt ķiķināt.

Pats notikušā vaininieks sava priekšnesuma beigās noslīga ceļos un lūdza piedošanu Pugačovai, atzīstot, ka viņš gluži vienkārši vēlējies padejot, bet diemžēl sols salūzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!