Foto: Kadrs no video

Neilgi pirms Ziemassvētkiem virtuālajā vidē lielu popularitāti iemantoja video ar Valsts Policijas koledžas kadetu apsveikuma deju Ķekavas sociālā aprūpes centra ļaudīm. Ceturtdienas, 3. janvāra, rītā patīkams pārsteigums bija sarūpēts LNT raidījuma "900 sekundes" skatītājiem – studijā viesojās videoklipa galvenie varoņi.

Jau vēstīts, ka divi koledžas studenti aprūpes centra ļaudis iepriecināja ar danci. Staltie jaunekļi galanti izpildīja tautas deju "Es izjāju Prūšu zemi". Videoklips kopš tā publiskošanas "Facebook" pirms aptuveni trim nedēļām noskatīts jau vairāk nekā pusmiljons reižu.

Policijas koledžas Studējošo pašpārvaldes priekšsēdētājs Agris Galvanivskis raidījumā "900 sekundes" pastāstīja, ka koledža katru gadu rīko divus labdarības pasākumus. Kadeti dodas un dzīvnieku patversmi, kā arī apmeklē kādu pansionātu vai sociālo aprūpes centru.

Šogad pieņemts lēmums doties uz Ķekavu, un studenti vēlējušies pievērst vērību nemateriālām vērtībām, tādēļ aprūpes centra ļaudīm sarūpēts priekšnesums ar dziesmām un dejām.

Kā pastāstīja abi par sensāciju kļuvušā video galvenie varoņi kadeti Raimonds Rubīns un Gints Baltaisbrencis, viņi dejo jau no agras bērnības. Lielā rezonanse, ko izraisījis viņu priekšnesums, abiem bijis pārsteigums.

Staltie puiši arī raidījuma studijā nodemonstrēja deju "Es izjāšu Prūšu zemi".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!