Foto: instagram.com/kporzee/

Pirmdienas, 2. maija, vakarā raidījumā Overtime TV viesojās šobrīd pasaulē slavenākais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis. NBA zvaigzne atbildēja uz jautājumiem par savu smalko dzīvesveidu, kas redzams sociālajos tīklos, atklājot, ka patiesībā ir pavisam vienkāršs puisis.

Raidījuma ietvaros Porziņģi izjautāja seksīgā repere Viktorija Kamaza. Blondā daiļava lika Porziņģim izskaidrot, vai puiša dzīve patiešām ir tik grezna, kā tas redzams Instagram, kur basketbolists atrādījies privātajā lidmašīnā (attēlā) un šiko ar auto, kā arī mēģināja noskaidrot, vai latvietis uztur kontaktus ar savu slaveno fani Mailiju Sairusu.

Porziņģis godīgi izskaidroja, ka privātās lidmašīnas viņam nav – attēli no ballītes lidaparātā uzņemti, atpūšoties kopā ar turīgiem Knicks faniem. Puisis atklāja, ka viņam pat nav sava stilista un viņš īpaši neiespringst uz to, vai uzvilktie džinsi ir modīgi, vai ne. Viņš pat saņēmis kritiku no modes pārzinātājiem par pie uzvalka nepareizi piemeklētām zeķītēm.

Tāpat Porziņģis pastāstīja, ka nav nekādi sazinājies ar Mailiju Sairusu, kura kādā spēlē bija ieradusies krekliņā ar latviešu basketbolista vārdu. Porziņģis pat pajokojās, ka visu vakaru esot sēdējis pie telefona, gaidot Mailijas zvanu, taču – nekā.

Slavenais latviešu basketbolists raidījumā bija atvērts un jokojās, atklājot faniem un raidījuma vadītājiem, ka dzīvē ir vienkāršs un sirsnīgs zēns.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!