Aizvadītā gada izskaņā par sava veida varoni izdevies kļūt kādai reportierei, kura tiešraides laikā zaudēja samaņu, bet pēc pāris sekundēm atguvās un turpināja savu darbu tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Amerikāņu televīzijas kanāla KUTV reportierei Brūkai Grahamai aizvadītā gada nogalē tika dots uzdevums izveidot sižetu par distanču slēpošanu, kura laikā viņai bija jāintervē vīrietis, kurš iecienījis šo sporta veidu.

Viss ritēja gludi līdz brīdim, kad Brūka pēkšņi zaudēja samaņu un saļima sniegā. Kad sieviete pēc pāris sekundēm atguvās, viņa aši izgāja no situācijas, šo nelielo starpgadījumu pārvēršot par joku.

Kad reportiere atguva samaņu, viņa paskatījās kamerā, pajokoja, ka paslīdējusi, un turpināja interviju. Vēlāk par šo atgadījumu Brūka sniedza nelielu komentāru savā blogā, skaidrojot, ka šī nav pirmā reize, kad viņa "atslēgusies".

"Pēc tam, kad es biju zaudējusi samaņu un atjēdzos, man nebija ne jausmas, cik ilgi es biju atslēgusies, bet redzēju, ka kamera joprojām ir pavērsta uz manu pusi, tādēļ nolēmu turpināt interviju," vēlāk paskaidroja reportiere.

Pēc šī nelielā starpgadījuma Brūka ziņu kanālam deva atļauju video publicēt arī tīmekļa vietnē YouTube, kur pāris dienu laikā tas kļuvis par īstu sensāciju, iemantojot vairākus miljonus skatījumu.

Savukārt pati reportiere pēc šī notikuma nolēmusi vērsties pie mediķiem, lai pārbaudītu savu veselības stāvokli un noskaidrotu, kādēļ viņa zaudēja samaņu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!