Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas sākumā šova "Saimnieks meklē sievu" pieci populārākie saimnieki izraudzījās līgaviņas, ar kurām klātienē tiksies Dikļu pilī, un pirmdienas, 9. septembra, vakarā brašuļi beidzot iepazīsies ar izvēlētajām vēstuļu rakstītājām.

Jau vēstīts, ka par vienu no šova apspriestākajām dalībniecēm jau pamanījusies kļūt mākslīgā skaistuma un plastisko operāciju fane Jeļena, kura noskatījusi pievilcīgo saimnieku Ilmāru no Alojas.

Lai gan Ilmārs bija šīs sezonas pieprasītākais saimnieks un saņēma visvairāk vēstuļu, viņam tomēr no daudzajām kandidātēm visai raiti izdevās atsijāt tās piecas, dāmas, ar kurām viņš vēlas tikties aci pret aci.

Kā liecina video ieskats šī vakara sērijā, tieši Jeļena būs tā, kuras vizuālais izskats dzīvē visvairāk pārsteigs Ilmāru.

Kā aizkadrā atzīs Ilmārs, tik "uzčinītu" dāmu viņš līdz šim nebija redzējis. Savukārt Jeļena priecāsies par viņai pasniegto ziediņu un iepazīšanos ar saimnieku.

Jau vēstīts, ka pieci saimnieki šajā sērijā iepazīsies ar visām piecām izvēlētajām līgaviņām. Raidījuma izskaņā brašuļi pieņems lēmumu, kuras trīs dāmas katrs aicinās ciemos pie sevis uz saimniecību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!