Foto: Kadrs no video

Ceturtdienas vakarā kanāla LNT skatītāju novērtējumam tika sniegts populārā televīzijas projekta "Lauku sēta" jaunās sezonas pirmais raidījums, un par vienu no tā apspriestākajām dalībniecēm gan sociālajos tīklos, gan dalībieku vidū kļuvusi Aija Dembovska – meitene, kuru pašmāju TV skatītāji jau agrāk iepazinuši vairākos dažādos šovos.

Desmit brašuļus, kas cīnīsies par uzvaru, savā sētā Alūksnes novada Māriņkalna "Jaunozolos" uzņēmuši saimnieki Valdis un Ilze. Pirmajā piektās sezonas raidījumā notika iepazīšanās ar visiem dalībniekiem, tika apdarīti pirmie svarīgie darbiņi un atlika laiks arī paālēties – puiši un meitenes viens otru aplaistīja ar ūdeni.

Aija sevi "Lauku sētā" pieteica kā šovu zvaigzni, kura ieradusies tikai ar vienu mērķi – atrast sev puisi. Meitenei bija iepaticies Rasmuss, un viņa savas simpātijas neslēpa, iekārtojot sev guļvietu blakus noskatītajam brašulim.

Tikmēr pārējie dalībnieki par Aiju nebija stāvā sajūsmā un prātoja, ka viņa esot visai augstprātīga un iedomīga, ieradusies šovā kā zvaigzne, lai gan patiesībā tāda nemaz neesot. Citi viņu ironiski dēvēja par modes dīvu un topmodeli.

Lauku sētas kolēģi nolēma meiteni pakaitināt, aplejot viņu ar ūdeni, un 21 gadu veco Aiju tas ne pa jokam sadusmoja. "Idiotu bars!" savas dusmas nespēja slēpt meitene, draudot, ka vēlāk atriebsies.

"Aija ir topmodele," par meiteni ironiski sacīja Dairis. "Viņa grib kaut ko vairāk atļauties, nekā citas meitenes," savu nostāju par Aiju pauda Zane.

Vēlāk gan arī pārējie dalībnieki tika aplaistīti, bet Aijai atkal nepaveicās – iepriekš demonstratīvi atbrīvojusies no slapjā krekliņa, viņa, bēgot no ūdens šalts, paklupa kartupeļu laukā. Meitene slapja un nostašķījusies scēnu pameta.

Pēc konflikta Aija neslēpa – "Lauku sētā" noteikti kašķu netrūks, jo jau pirmajā dienā notikusi saķeršanās. Tāpat arī viņa prātoja, ka kāds strīds, iespējams, pat beigsies ar kautiņu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!