Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas vidū ar negaidītu ziņu klajā nāca pavārs Elmārs Tannis (attēlā). Viņš paziņoja, ka izstājas no TV3 šova Dejo ar zvaigzni veselības problēmu dēļ. Emocionālā video Tannis atklāj saviem šova kolēģiem un faniem, kāpēc pieņēmis šādu lēmumu.

Jau pēc trešā šova uznāciena pazīstamais pavārs atklāja, ka iedzīvojies potītes traumā. Kā savā atvadu video stāsta pats Tannis, pēc ceturtās uzstāšanās Dejo ar zvaigzni svētdienas koncertā viņam sākusi sāpēt nu jau arī otra potīte.

Tannis devies pie ārsta, kurš, secinot, ka piedalīšanās deju šovā slodzes ziņā ir "pietuvināta profesionālajam sportam", ieteica viņam izstāties. Īpaši smagi šo lēmumu Tannim bija paziņot savai deju partnerei Elzai Polei.

Elza asarām acīs atzina, ka būtu ļoti gribējusi turpināt, jo nav no tām, kas apstājas pusceļā, taču cilvēciski saprot Taņņa izvēli saudzēt veselību. Abi asarām acīs vienojās par izstāšanos no šova. Ar sirsnīgu uzrunu Tannis atvadījās arī no saviem šova konkurentiem.

Šīs atvadas gan nebija uz tik skumīgas nots. Allaž pozitīvais Tannis pat šajā situācijā spēja saskatīt amizanto momentu un pajokoja, ka kolēģi visdrīzāk atvieglojumā nopūšas, jo visiem bijis skaidrs, ka, ja nebūtu traumu, Tannis ar partneri noteikti šovā izcīnītu uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!