Foto: Ekrānšāviņš no video

Seriāla UgunsGrēks skatītāju iecienītākā sieviešu kārtas varone – Regīnas Devītes atveidotā Zentiņa (attēlā ar Gunāru) turpina priecēt skatītājus ar amizantiem izlēcieniem. Vienā no jaunākajām sērijām Zentiņa nokļuvusi neveiklā situācijā, visā krāšņumā atklājot publikai savas kruzuļainās bumbierenes.

Pēdējo dienu laikā Zentiņas tēls ir UgunsGrēka notikumu epicentrā. Amizantā istabene tikusi pie Mirdzas partijas līderes amata un nu beidzot var paust visu savu slēpto šiku.

Eleganti sapucētās Zentiņas pirmā foto sesiju presei izvērtās par varen pikantu amberāžu. Kamēr Mirdza bija iecerējusi, ka Zentiņa kopā ar Gunāru vēlēšanu plakātiem nopozēs kā vienkāršās tautas pārstāvji, jautrajai istabenei bija padomā kas rotaļīgāks.

Fotogrāfam ierodoties, Zentiņa metās iekārtoties pavedinošā pozā uz bāra letes. Mirdza lika jaunajai partijas līderei beigt draiskoties un nopozēt pieklājīgākā tēlā, taču tas izrādījās nepareizais lēmums.

Zentiņai nācās notrausties no letes, taču neveiklajā lēcienā atdarījās viņas svārku aizdare un apģērba gabals nokrita. Istabene palika kruzuļainās garajās apakšbiksēs, iepriecinot gan seriālā darbojošos preses fotogrāfu, gan neskaitāmus savus fanus pie televīzijas ekrāniem.

Šī nav pirmā reize, kad UgunsGrēka skatītājiem ir iespēja aplūkot Zentas apakšbikses. Jau ziemā jautrā istabene ekrānā zibināja dupšeli, atrādot Fēliksa pēriena sekas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!