Foto: Kadrs no video

Seriālā UgunsGrēks par interesantākajiem notikumiem pēdējā nedēļā parūpējusies jaunpienācēja – seksīgā oficiante Karīna (attēlā pa labi), kuru atveido aktrise Zane Burnicka. Trešdien, 21. oktobrī, skaistule iepriecinājusi seriāla vīriešu kārtas fanus ar īpaši draisku šovu.

Smukā Karīna seriālā ienāca pavisam nesen, bet īsā laikā viņa jau paspējusi sakonfliktēt teju ar visiem personāžiem. Izņemot Egila Melbārža atveidoto Gunāru, kurš pēc Karīnas ir vai traks.

Karīna jau no sākta gala mēģinājusi Gunāru savaldzināt, un nu viņas darbības uzņēmušas īpašus apgriezienus. 21. oktobra sērijā draiskule uzaicinājusi savu priekšnieku uz zīmīgo luksus numuriņu, kur izpaudusies uz pilnu klapi, iepriecinot gan Gunāru, gan skatītājus ar striptīzu.

Daiļaviņa nerātni atraisījusi savu oficiantes priekšautiņu, bet pēc tam kairi sālusi rullēt uz leju garās zeķes. Tad nerātnā oficiante atvadījusies arī no darba kostīma, atklājot, ka zem tā valkā tumši rozā vešiņu un melnu peņuāru.

Drīz vien arī peņuārs novilkts un vicināts arī gar Gunarika iekārē tvīkstošo ģīmīti. Diemžēl erotisko šovu izjauca Zanes Daudziņas atveidotā Helēna, kura, kā jau tas nereti notiek seriālos, pašā labākajā brīdī sāka klauvēties pie durvīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!