Foto: Publicitātes foto

Kamēr daļa skatītāju ar prieku bauda seriāla UgunsGrēks īpaši pikanto sezonu, kurā teju katrā sērijā kāds izģērbjas un ļaujas mīlas priekiem, citu reakcija uz šīm pikantērijām nav tik priekpilna. TV3 pārstāvji izplatījuši video, kurā uzskatāmi parādīts, kā uz neķītrībām seriālā reaģē kaķi.

Video TV3 pārstāvji parādījuši, kāda ir kaķa reakcija, vērojot vienu no šīs sezonas pikantajām UgunsGrēka ainiņām - kadrus, kuros nerātnā vešiņā tērptā Sofija cenšas pavedināt atturīgo Viesturu.

Jau ieraugot Sofijas tērpu, kaķa purniņš ir kautrīgi nodurts. Kad daiļava kļūst īpaši nerātna un ar varu iegrūž izredzēto gultā, četrkājaiņa žoklis šokā paveras.  Brīdī, kad tiek izspēlēts tradicionālais UgunsGrēka kroņa numurs - īstās brūtes nejauša ienākšana istabā brīdī, kad brūtgāns draiskojas ar citu, kaķis šokā teju pārakmeņojas.

Ņemot vērā, ka kaķis un televizors filmēti katrs no sava rakursa, nīgrākie skatītāji varētu apšaubīt to, vai šis dzīvnieks tiešām skatās šo konkrēto sēriju. Taču, iespējams, tieši tāda ir TV3 taktika - ar šo video viņi vēlas aicināt sargāt savu mīluļus no UgunsGrēka postošās ietekmes un pat baidījušies eksperimentam pakļaut reālu minku.

Tāpat nevar izslēgt iespēju, ka brīdinošais video izplatīts, aicinot jaunos UgunsGrēka skatītājus pie seriāla spriedzes pierast lēnām, pretējā gadījumā var sanākt pārakmeņoties tāpat kā video redzamajam četrkājainim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!