Foto: Kadrs no video

Kanāla TV3 gatavošanas šovā "Vakariņas četratā" šonedēļ piedalās četri zināmi cilvēki, kuri nāk no Valmieras puses – aktieris Pauls Iklāvs, dziedātāja Kristīne Šomase, latvisko gudrību pazinēja Zanda Žentiņa un kendamas spēles lietpratējs Ingus Rutulis. Otrdienas vakarā viesus pie sevis uzņēma Kristīne.

Dziedātāja savus ciemiņus sagaidīja vecāku mājās netālu no Valmieras. Kristīne saviem viesiem bija sarūpējusi ne tikai vakariņas, bet arī dažādas izklaies.

Pamatēdienā galdā tika celta vistas gaļa. Tiesa, gan namamāte, gan arī viesi atzina, ka vista īsti nebija līdz galam izcepusies. Savukārt vēl kādam pietrūka sāls.

Kad visi bija iestiprinājušies, četrotne devās apskatīt turpat netālu esošo Kaņepju ozolu – otro dižāko ozolu visā Baltijā.

Vakars turpinājās Jērcēnu muižā, kur atrodas tautas nams, bet agrāk tur bijusi "freileņu māja". Viesus sagaidīja kungs, kurš bija pārģērbies par Allu Pugačovu un priecēja sanākušos ar primadonnas hitiem. Ciemiņi aizkadrā atzina – šī izklaide esot bijusi visnotaļ mulsinoša un likusi justies diezgan neveikli.

Ar to gan vēl muzikālie priekšnesumu nebeidzās. Kad četrotne baudīja desertu, sētā parādījās šlāgeru izpildītājs Rikardions.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!