Foto: Oskars Ludvigs

Šovā "Precētie pret brīvajiem" iepazīto divu meitu mammu Līgu Milleri (attēlā) dzīve turpina pārbaudīt. Uzņēmīgā jaunā sieviete palikusi bez darba, taču nenokar galvu – viņa izlēmusi, ka tā ir iespēja izmēģināt sevi jaunā ampluā.

Iepazīšanās šovā iepazītā Līga un viņas skarbais dzīvesstāsts guva plašu rezonansi – vientuļās mammas cīņasspars iedvesmojis jau neskaitāmas sievietes un mammas visā Latvijā. Lai arī atklātajā intervijā ar "Delfi Izklaidi" jaunā sieviete pauda cerību, ka melnais periods viņas dzīvē reiz beigsies, dzīve turpina viņu pārbaudīt.

Līga, kura viena uztur divas meitiņas, nesen palikusi bez darba reklāmas nozarē. Taču tā vietā, lai ļautos izmisumam, šova zvaigzne izlēmusi uz šo situāciju paskatīties kā uz iespēju mainīt dzīvi. Viņa gatava izmēģināt spēkus šovbiznesā.

"Ieraudzīju ziņu par to, ka ir iespēja pieteikties lomai seriālā "Viņas melo labāk", domāju – kāpēc ne? Vasarā bērniem nav skolas un bērnu dārza, dzīvosimies vairāk pie manas māsas Mārupē, tā ka būs, kas pieskata meitenes, ja būs jāfilmējas.

Palikšana bez darba ļāva man saprast, ka ir īstais laiks un īstā vasara, lai ļautos avantūrai un pavadītu to pavisam savādāk nekā citas," sarunā ar "Delfi Izklaidi" gatavību mainīt ikdienu pauž Līga.

Šovā iepazītā divu meitu māmiņa godīgi atzīstas, ka nespēj sagaidīt, kad viņas pārdzīvojumu laiks reiz beigsies, jo brīdī, kad licies, ka viss beidzot sakārtosies, dzīve cēlusi priekšā jaunas likstas.

"Tik ļoti gaidu, kad visas grūtības būs galā, kad varēs pamosties un saprast, ka viss kārtībā," tā Līga. Viņa spriež, ka loma seriālā varētu būt lieliska terapija.

"Es gribētu visas tās emocijas un sāpes izspēlēt seriālā, lai mazāk būtu jāpārdzīvo reālajā dzīvē," teic Līga. Starp citu, cīņā par lomu seriālā viena no viņas konkurentēm būs arī cita iepazīšanās šova zvaigzne – "Saimnieks meklē sievu" Gunda Jandava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!