Foto: Publicitātes foto

Marta nogale seriāla UgunsGrēks faniem ir pēdējā iespēja papriecāties par visiem saviem iemīļotajiem ekrāna varoņiem, jo drīz vien viens no viņiem pametīs stāstu uz visiem laikiem, mirstot baisā nāvē.

Pēdējais mēnesis tautas iemīlētajā seriālā pagājis uz kriminālas nots. Tā kā Elīnas Dzelmes atveidotajā Sofija cieš no tipiskās UgunsGrēka varoņu slimības - psihiskām problēmām, kuru iespaidā gribas visus indēt un slaktēt, viesnīcas iemītnieki jau labu laiku dzīvo kā uz naža asmens.

Satraukumam ir pamats. Seriāla veidotāji atklāj DELFI Izklaidei šokējošu informāciju - drīz UgunsGrēku atkal pāršalks nāves saltā elpa. Viens no tēliem patiešām tiks nogalēts un pametīs seriālu uz visiem laikiem. Turklāt upuris būs viens no galvenajiem varoņiem.

Marta sākumā seriālā ieradās jauns varonis Guntis Beķeris, kura tēlā iejūtas Latvijas Nacionālā teātra aktieris Juris Jope. Guntis ieradās Pētersonu viesnīcā, lai izmeklētu vienu no Sofijas slepenajiem nedarbiem. Skaistule bija aplējusi savu bijušo mīļoto ar benzīnu, bet nebija spējusi piešķilt sērkociņu un netīro nodomu pastrādāt līdz galam.

Pēc šī gadījuma Gunta darbs viesnīcā nebeidzās, noziedzīgā sižeta līnija turpina tikai attīstīties. Sofijas noziedzīgie darbi uzņem apgriezienus ar katru sēriju. Pēc mēģinājumiem sazāļot Ievu un Viesturu un nepabeigtās Viestura slepkavības ieceres Sofija ķeras klāt Fēliksam, kurš "jānovāc no ceļa", jo nojauš patieso Sofijas dabu. Un nākamā Sofijas sarakstā ir pati Ieva.

Lai gan visas šīs lietas uzrauga policists Guntis, problēmas rada fakts, ka Sofija ir viņa pirmā mīlestība, kas puisim simpatizē joprojām. Gunta lomas atveidotājs dod mājienu, ka, iespējams, arī pats policists ir iejaukts netīrajā plānā.

"Kāpēc jauns, mērķtiecīgs un strādīgs izmeklētājs pārceļas no galvaspilsētas uz dzīvi mazā pilsētiņā, kur viņa darba apjoms un iespējas ievērojami sarūk? No kā viņš bēg? Kāpēc tik akli un naivi tic Sofijai?" jautā aktieris.

Seriāla veidotāji atklāj, ka to, kurš tad īsti mirs, skatītāji redzēs jau 2. aprīlī. Ņemot vērā to, ka gandrīz visiem seriāla varoņiem piemīt netikums nekad neaizslēgt sava numuriņa durvis, vienādas iespējas mirt ir pilnīgi visiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!