Foto: AP/Scanpix

Populārā amerikāņu seriāla Glee (Radīti skatuvei) aktieris Korijs Monteits (attēlā) sestdien, 13. jūlijā, atrasts miris viesnīcā Kanādas rietumu pilsētā Vankūverā.

Policija medijiem 31 gadu vecā kanādiešu aktiera un dziedātāja nāves cēloni neatklāja, bet kāds informēts avots apliecināja, ka nekas nenorāda uz slepkavību.

Monteits, kurš muzikālajā seriālā spēlēja Finnu Hadsonu, cīnījās ar atkarību no narkotikām un aprīlī sāka ārstēšanos rehabilitācijas centrā.

Atkarība no substancēm aktierim bija jau 13 gadu vecumā, bet 16 gados viņš pameta skolu. Vēl trīs gadus vēlāk Monteits sāka ārstēties, taču pilnībā no narkotikām tā arī nekad nespēja atteikties.

Korijs Alans Maikls Monteits dzimis 1982. gada 11. maijā Kalgarī, bet kino un televīzijā regulāri filmējas kopš 2004. gada, tiesa, nevienā īsti sakarīgā filmā viņš filmējies nav.

Popularitāti Monteits iemantoja 2009. gadā, kad sāka filmēties muzikālajā seriāla Glee, un Finna Hadsona lomā iejutās līdz pat savai nāves stundai.

Pirms nāves Monteitam bija attiecības ar savu kolēģi - seriāla Glee 26 gadus veco zvaigzni Leu Mišeli, kas tajā spēlē Reičelas Berijas lomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!