Foto: Publicitātes foto
Latviešu rakstnieces Leldes Kovaļovas grāmata "Bezvēsts pazudušās" tiks ekranizēta kā seriāls.

Jauno detektīvseriālu veidos "Helio Media", jau sākts darbs pie seriāla tapšanas.

Galvenajās lomās būs tādi Latvijā populāri aktieri kā Mārtiņš Vilsons, Lelde Dreimane, Niklāvs Kurpnieks un citi.

Aktieru atlase joprojām turpinās.

Seriāla veidošanā piedalīsies arī pati dižpārdokļa autore Lelde Kovaļova, viņa sola jaunu latiņu satura un izpildījuma ziņā.

Seriāls "Bezvēsts pazudušās" šķetinās divu pazudušu sieviešu meklējumus kādā nomaļā Latvijas mazpilsētā, kuras iedzīvotāji glabā kādu šaušalīgu noslēpumu.

Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi filmas galvenā varoņa – policijas izmeklētāja Konstantīna centieniem rast atbildes uz to, kas noticis ar divām sievietēm, kuras pametušas savas mājas un līdz šim tā arī nav atgriezušās.

Mistērija, kā šīs neizskaidrojamās pazušanas saistītas ar asins stindzinošo noslēpumu, ko glabā mazpilsētas iedzīvotāji, garantēs asas izjūtas ikvienam skatītājam, portālu "Delfi" informēja "TET" sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Trofimova.

Seriāla filmēšana norisināsies dažādās krāšņās Latvijas vietās, bet par filmēšanas centru izvēlēta Mālpils un tās gleznainā Mālpils muiža, kurā risināsies gandrīz visa seriāla darbība.

Producentes un grāmatas autores Leldes Kovaļovas "Bezvēsts pazudušās" debijas romānu izdeva 2019. gada nogalē. Neilgi pēc tam tas nonāca pārdotāko grāmatu topos, saņemot arī daudz pozitīvu atsauksmju no lasītājiem.

Autore, kuras pamatnodarbošanās ir kino producēšana, atzīst, ka grāmata jau sākumā rakstīta ar mērķi to ekranizēt Latvijā vēl nepieredzētā kino kvalitātes seriālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!