Foto: DELFI
Kopā ar jau zināmajām varonēm seriāla 'Viņas melo labāk' fanus šovasar priecē talantīgā Ieva Florence (attēlā). Dinas lomas atveidotāja atklāj viltības, kas palīdz saglabāt viņai enerģiju, labu formu un starojošu izskatu spraigajā aktrises ikdienā.

Ieva pieturas pie uzskata "kā rītu sāksi, tā dienu nodzīvosi", tāpēc savu ikdienas darba cēlienu uzsāk ar īstu vitamīnu bumbu.

"Katru rītu izspiežu un izdzeru svaigu sulu. Vienmēr tajā ir greipfrūti, reizēm pielieku apelsīnu. Tās ir manas brokastis, kas man ideāli iedod spēku un enerģiju," "Delfi Izklaidei" atklāj Ieva.

Pēc šādām veselīgām brokastīm Ieva tālāk var atļauties "ēst kā normāls cilvēks", jo silda apziņa, ka rīts sākts superveselīgi. "Ēdu visu un patiesībā arī tik daudz, cik gribu. Galvenais – jāieklausās sevī. Ja to šokolādi negribas – neēd. Ja ļoti gribas – apēd! Ja tu zini, ka tu nevari, tad atkal neēd.

Viss ir mums galvās, un mēs jau katrs zinām par sevi vislabāk," uzskata māksliniece. Tāpat viņai ļoti svarīgi, lai āda būtu kopta un labi pabarota.

"Izmantoju "Christina" līnijas īpaši barojošos sejas krēmus, jo man ikdienā, studējot Kultūras akadēmijā, ir nenormāli liela slodze. Nedēļā ir vairāki treniņi, balets, slodze teātrī. Pie tādas slodzes zūd vitamīni, āda kļūst sausa, nemaz nerunājot par teātra grimu.

Taču visa pamatā ir uzturs. Tikko tu uzturā sāc lietot tikai un vienīgi produktus, kas bagāti vitamīniem kā arī daudz ūdeni, uzreiz āda kļūst tīra, svaiga un mīksta," pārliecinājusies jaunā zvaigzne.

Par savu galveno skaistuma un enerģijas avotu aktrise sauc pirts procedūras. "Ja vajag sevi uzlādēt un gribas kļūt skaistākai – tikai un vienīgi pirts. Vienreiz nedēļā braucu pirtoties pie drauga vecvecākiem – tas ir mans rituāls, tā es savedu sevi kārtībā.

Tā es atjaunoju savus spēkus un sakārtoju galvu. Un tikko tu sakārto savu galvu, sakārto savas domas, tu jau jūties pārliecināts, un tad jau viss organisms ir kārtībā.

Peroties pirtiņā, saku: "Visu to velnu ārā, labo iekšā!" Un tad ir tāds – ah! Var atkal doties dzīvē ar jaunu enerģiju," savu īpašo rituālu atklāj aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!