Foto: F64

Svētdienas vakarā TV ekrānos atgriezās populārais šovs "X Faktors", un pirmajā raidījumā skatītājus jau sagaidīja negaidīts pavērsiens – vienai no žūrijas izbrāķētajām dalībniecēm tomēr tika dota vēl viena iespēja.

Jaunā dziedātāja Karlīna Šēnknehte no žūrijas saņēma divus "jā" un divus "nē", līdz ar to viņai neizdevās kvalificēties nākamajai kārtai. Intars Busulis un Marats Ogļezņevs, komentējot meitenes uzstāšanos, sprieda, ka viņai īsti neizdevās iznest dziesmu un klupšanas akmens bijušas tieši zemās notis.

Gan Aija Auškāpa, gan Reinis Sējāns Karlīnā saskatīja potenciālu un vēlējās viņu virzīt tālāk, tomēr ar to bija par maz, lai meitene tiktu uz nākamo kārtu.

Tiesa, lai gan sākotnēji Marats sacīja, ka Karlīnai vajadzētu atrast savu stipro pusi un pie tās piestrādāt, bet Busulis norādīja, ka meitene savu izvēlēto skaņdarbu nav spējusi nodziedāt, abi tomēr vēlāk atmaiga.

Raidījuma beigās Intars un Marats sāka apšaubīt savu lēmumu izbrāķēt Karlīnu un atzina, ka, iespējams, pieļāvuši kļūdu, pasakot viņai nē.

Žūrija pierunāja producentus atrast Karlīnu un atvest viņu atpakaļ. Intars meitenei atvainojās par savu lēmumu un aicināja viņu atgriezties šovā, piebilstot, lai viņa nesagandē otro iespēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!